Hrvatski radio

Radio Zadar

Kupamo se u lipnju zašto ne i listopadu, more je jutros 21°C

03.10.2022.

08:22

Autor: Radio Zadar

Bablje ljeto

Bablje ljeto

Foto: Toni Pajkin / Radio Zadar

Ovaj tjedan imat ćemo bablje ljeto u listopadu. Stabilno, sunčano, naravno s kraćim danima i dužim noćima, prohladnima jutrima, ali toplim danima u kojima će temperatura biti i do 25 stupnjeva celzijusa u zavjetrini i uz more i više. Najavio je to u programu Radio Zadra meteorolog Duško Kraljev. 


Jutros je malo je do umjereno oblačno, a vjetar je slab. Temperatura zraka u 7 sati bila je na svjetioniku Veli Rat 19, u Šibeniku 18, Zadru 17, a u Kninu 14 C.st. Tlak zraka u Zadru je iznosio 1017 hPa, dok je relativna vlaga zraka 85 %, a temperatura mora 21 C.st.

     

  Vremenska prognoza za danas:  Promjenljivo oblačno, zatim tijekom dana pretežno vedro. Slaba bura i sjeverozapadni vjetar, navečer i u noći bura umjerena do pojačana. More malo do umjereno valovito. Najviše temperature zraka 22 do 24 C.st.


Duško Kraljev prognoza vremena

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Vrijeme danas uz Duška Kraljeva

Svakog radnog dana, ujutro u 08.10 i poslijepodne u 14.30 sati poslušajte detaljnu prognozu vremena za Zadar i Zadarsku županiju. Kakvo nas vrijeme očekuje prognozira popularni zadarski meteorolog Duško Kraljev.

Poslušajte u Slušaonici