Hrvatski radio

Radio Zadar

Kupovinom ulaznica pomogli ste zadarsku kirurgiju

08.12.2017.

14:36

Autor: HRT radio zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Još jedna donacija Općoj bolnici Zadar! Tvrtka Sport Event namijenila je prihod od prodaje ulaznica ovogodišnjeg Zadarskog košarkaškog turnira, koji se održao krajem rujna, Službi za kirurgiju. Danas je donacija uručena.

Opća bolnica Zadar, koja je nastradala ove jeseni u velikoj poplavi, primila je vrijednu donaciju. Zadarska tvrtka Sport Event donirala je 65.554,40 kuna prikupljenih prodajom ulaznica na ovogodišnjem međunarodnom košarkaškom turniru Zadar Basketball TournamentVelika hvala direktorici tvrtke Sport Event gđi Zdenki Zrilić za ovu hvalevrijednu donaciju Službi za kirurgiju koja će omogućiti nabavku artroskopskih instrumenata i time daljnji napredak traumatologije u našoj ustanovi, posebno artroskopije!  - izjavio je pročelnik Odjela za kirurgiju dr Jaša Pavić. 

Donaciju je uručila direktorica i organizatorica turnira Zdenka Zrilić, a donirana sredstva bit će utrošena za kupnju artroskopskih instrumenata i uređaja te uređenje traumatološkog odjela. Ovo je prva donacija Sport Eventa zadarskoj bolnici i sigurno nije posljednja! - naglasila je Zrilić.

Uprava Opće bolnice Zadar pridružuje se zahvalama tvrtki Sport Event koja će ovom donacijom povećati kvalitetu rada u našoj ustanovi! – rekao je Edi Karuc, dr.med. Najjači europski pripremni košarkaški turnir ove je jeseni u nekoliko dana turnira posjetilo više tisuća gledatelja, a na njemu su uz domaćine KK Zadar zaigrali europski košarkaški velikani; Fenerbahce Dogus, Bayern Munchen, Brose Bamberg, Himki i CSKA Moskva.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.