Hrvatski radio

Radio Zadar

Kvorum unutarstranačka stvar

12.03.2013.

12:54

Autor: fb

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Renata Sabljar Dračevac kandidatkinja za županicu na pitanje o sjednici Županijskog odbora SDP-a na kojoj je navodno izabrana bez kvoruma, odgovorila da postoje primjedbe a "stranačke stvari će riješiti unutarstranačka tijela".

SDP-ovog kandidat na predstojećim lokalnim izborima za načelnika Općine Sv. Filip i Jakov, Elvisa Serdara predstavila je Renata Sabljar Dračevac, kandidatkinja za zadarsku županicu.

On je na današnjoj konferenciji za novinare poručio kako na izbore izlazi zbog lošeg rada vladajuće garniture, a kao glavne ciljeve naveo je donošenje novog prostornog plana potrebnog za pokretanje investicija, provođenje komunalnog reda i jačanje suradnje između Općine i Turističke zajednice. Program će kaže realizirati s timom mladih i školovanih ljudi.  

Kako se oko kandidature, odnosno sjednice Županijskog odbora SDP-a na kojoj je Renata Sabljar Dračevac izabrana i dalje ima dvojbi i vode se polemike, jer je glasovanje navodno prošlo bez kvoruma, Dračevac je upitana za komentar:

"Postoji doista primjedba nekih članova koji su krenuli izlaziti sa sjednice u trenutku glasanja. Sve unutar stranačke stvari riješit će naša unutarstranačka tijela, a mi svi smo tu da poštujemo te odluke "

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.