Hrvatski radio

Radio Zadar

Linić: Ne odustajem od ukidanja minusa

21.02.2013.

11:12

Autor: rzd

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

"Niti se predomišljam, niti o tome razmišljam. Banke su toliko nesretne i sve što čitate u medijima rezultat je prljavog posla banaka, što znači da smo dobro osmislili zakon i odlučili kontrolirati koliko uzimaju građanima" - rekao je Linić

Nakon najave ograničavanja minusa građana na jednu mjesečnu plaću koja je izazvala pravu buru u Hrvatskoj, pojavila su se nagađanja da Vlada i ministar financija Slavko Linić odustaju od takvog poteza. No, sve spekulacije i moguće premišljanje odbacio je uoči sjednice Vlade ministar financija Slavko Linić.

 

"Niti se predomišljam, niti o tome razmišljam. Naša je obveza regulirati odnose građana i banaka. Kao što vidite da su banke toliko nesretne da žele ovaj zakon koji još nije krenio niti prema Vladi, pokušavaju usporiti i boriti se protiv njega. Sve što čitate u medijima je reuzltat prljavog posla banaka, što samo znači da smo dobro osmislili zakon i odlučili kontrolirati koliko uzmiaju građanima" - rekao je ministar Linić. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.