Hrvatski radio

Radio Zadar

Linić poput Superhika

03.08.2013.

12:18

Autor: sd

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zoran Milanović svoju aroganiciju i bahatost pokušava prikriti tako što je ministra Slavka Linića gurnuo u prvi plan,izjavio Petar Ćorić,glavni tajnik HSP-a A.Starčević.

"Počeo je ne samo sumrak demokracije već i socijaldemokracije", izjavio je na konferenciji za novinare Pero Ćorić,glavni tajnik stranke HSP-a dr Ante Starčević.Konferencija je održana ispred slastičarnice Donat, koju je prije nekoliko dana zatvorila Porezna inspekcija zbog 7 kuna viška u blagajni. 

Zoran Milanović svoju aroganciju i bahatost pokušava prikriti tako što je ministra Slavka Linića gurnuo u prvi plan.I ministar Linić i premjer Milanović voljeli bi da ga zovu hrvatskim Robin Hoodom. Ministar Linić više mi sliči na Superhika iz Alan Forda a njegov je moto bio "otmite siromašnima da bi dali bogatima",kazao je Ćorić.

 Kome je u interesu da se zatvori bilo što zbog 7 kuna,a da se pri tom naplate i kazne? Svi  su na gubitku i vlasnici obrta,radnici i država.Sve me to navodi na pomisao da je ovdje riječ o odnosu malog i krupnog kapitala i želji da se sve usmjeri prema velikim trgovačkim centrima,rekao je Rudolf Dvorski,dopredsjednik stranke i zamjenik zadarskog župana. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.