Hrvatski radio

Radio Zadar

Lionsi: Pomoć mladim sportašima

19.09.2016.

12:33

Autor: HRT - Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U različitim sportskim disciplinama – tenis, boćanje, odbojka na pijesku, potezanje konopa, pikado, ubacivanje u koš i kartanje sudjelovali su Lionsi iz više hrvatskih te slovenskih gradova.

Proteklog su vikenda održane 3. Sportske igre Lionsa koje su u Zaton holiday resortu okupile stotinjak članova najveće humanitarne organizacije u svijetu.

 Uz sportska nadmetanja i veselo druženje Lionsi su i ovog puta djelovali humanitarno pa će, tom prigodom prikupljenim sredstvima, pomoći u nabavci opreme za kadetkinje Ženskog odbojkaškog kluba Zadar i članove Sportskog školskog kluba OŠ Šime Budinića. I na dosadašnjim igrama, koje od početka organizira Lions klub Zadar,  sredstva od humanitarnih akcija išla su mladim zadarskim sportašima.

 Domaćini su na ovim igrama zaokružili i svoju dugogodišnju akciju za obnovu i uređenje koncertne dvorane u Kneževoj palači. Za tu su se svrhu prodavale kolor digitalne fotografije pok. Borisa Guine koje je donirala njegova supruga, članica Lions kluba Zadar, Marija Višić Guina.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.