Hrvatski radio

Radio Zadar

Ljubitelji "vinila" u travnju dolaze na svoje

28.02.2016.

10:38

Autor: HRT Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Treću godinu zaredom Šibenik se pridružuje obilježavanju Svjetskog dana prodavaonice ploča (Record store day 2016) koji se u Krešimirovom gradu održava pod nazivom Long play day #3. Kako Šibenik nije daleko po vinile bi mogli i brojni ljubitelji "longplejki" sa zadarskoga područja.

Šibenski LP day održat će se kad i u ostatku svijeta – treće subote u četvrtom mjesecu, točnije 16. travnjaMjesto radnje ponovno je popularno okupljalište slobodoumnih i inkubator urbane kulture u Šibeniku - noćni klub Azimut. 

Originalna postava LP Dayja, Jelković – Rak – Balvan – Klarić ponovno se vraćaju u sedlo i ove godine vraćaju LP day tamo gdje mu je  i mjesto – i to veći i bolji nego prethodni. Ovogodišnji LP Day  donosi sajam ploča, stripova i glazbene građe, slatko iznenađenje, tribinu, filmsku projekciju i glazbeni program u sklopu čega će nastupiti i gost ambasador šibenskog LP Dayja, poručuju organizatori.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.