Hrvatski radio

Radio Zadar

Lončar: SDP traži Pedra

28.10.2013.

14:19

Autor: nb

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na optužbe SDP-ovaca na subotnjoj stranačkoj konvenciji u Zadru, danas je reagiralo Predsjedništvo Županijskog HDZ-a. Iako su mediji očekivali da će im se obratiti gradonačelnik Božidar Kalmeta, to se nije dogodilo.

Na konferenciju su došli gotovo svi članovi Predsjedništva, u čije ime je govorio član Predsjedništva i predsjednik županijske Skupštine Željko Lončar koji je SDP-ovca Peđu Grbina prozvao da u stilu staljinovog KGB-a poziva Zadrane na rušenje vlasti. Da bi opravdali svoju neuspjeli gospodarsku politiku SDP traži Pedra – rekao je Lončar, dodajući da je Pedro je za njih svaki član HDZ-a, a naročito visokopozicioniran članovi stranke.

"Pedro je za njih cijeli HDZ i time nas vraćaju u 90-te kada smo bili stranka opasnih namjera koja je rušila Jugoslaviju. Stranka koju je trebalo na svaki način zabraniti" – reko je Lončar.

"Peđa Grbin ide dalje i poručuje Zadranima kako HDZ mora otići s vlasti, a SDP kao odgovorna politička stranka bit će spremna prihvatiti se odgovornosti za upravljanje Zadrom. I što ovo znači, nego da se Zadar namjerno i osvetnički zapostavlja u posljednje 2 godine" – poručio je Lončar.  

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.