Hrvatski radio

Radio Zadar

Lopovi poharali županijom

10.04.2017.

10:36

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Lopovi su prošlog tjedna bili vrlo zaposleni. Kako je izvijestila zadarska policija kralo se po Zadru, ali i u Biogradu, i Svetom Filipu i Jakovu. Na meti lopova bila su vozila, bicikli, novčanici...

U noći s četvrtka na petak, u Sv. Filipu i Jakovu, nepoznati je počinitelj provalio u pet kamp-kućica više vlasnika. Materijalna šteta biti će utvrđena naknadno. 

U proteklih pet mjeseci, na Viru, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 54-godišnjeg državljanina Francuske te ukrao visokotlačni perač, plinsku bocu i druge predmete vrijedne desetak tisuća kuna.               

U srijedu poslijepodne, u trgovačkom centru u Ulici Bleiburških žrtava u Zadru, nepoznati je počinitelj ukrao novčanik s novcem i dokumentima u vlasništvu 27-godišnjakinje, vrijedan nekoliko tisuća kuna. 

U noći s četvrtka na petak, u Biogradu, nepoznati je počinitelj ukrao VW Caddy, u vlasništvu 39-godišnjakinje i naknadno ga ostavio u Zadru. Automobil je vraćen vlasnici. 

U petak u ranim jutarnjim satima, u noćnom klubu na Liburnskoj obali u Zadru, nepoznati je počinitelj ukrao jaknu s mobitelom i novčanikom u vlasništvu 25-godišnjaka, vrijedne nekoliko tisuća kuna. 

Tijekom proteklog tjedna, s broda na vezu na Liburnskoj obali u Zadru, nepoznati je počinitelj ukrao akumulatore vrijedne nekoliko tisuća kuna. 

U petak, u noćnim satima, u ulici Put njiva u Zadru, nepoznati je počinitelj ukrao Renault Clio u vlasništvu 61-godišnjakinje, vrijedan nekoliko desetaka tisuća kuna. Za ukradenim automobilom se traga. 

U petak prijepodne, na gradskoj tržnici u Zadru, nepoznati je počinitelj ukrao novčanik s novcem i dokumentima u vlasništvu 78-godišnjakinje, vrijedan nekoliko tisuća kuna. 

U noći s petka na subotu, u ulici Put Gazića u Zadru, nepoznati je počinitelj ukrao bicikl u vlasništvu 41-godišnjakinje, vrijedan nekoliko tisuća kuna. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.