Hrvatski radio

Radio Zadar

15:28 / 07.08.2017.

Autor: HRT centar Zadar/www.kkzadar.net

Lovre Bašić ostaje u Zadru. Ugovor produljen na dvije godine.

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Lovre Bašić ostaje u Zadru! Drugi najmlađi kapetan Zadra u povijesti produljio je ugovor s matičnim klubom. Suradnja je dogovorena na dvije godine (1+1), a službeno je formalizirana tijekom današnjeg dana.

Tako je. Meni je drago da smo se uspjeli dogovoriti s Lovrom, koji bi uz Jakova Vladovića trebao popuniti poziciju organizatora igre. Nadam se da će u novu sezonu ući motiviran. Ovo mu je možda i posljednja prilika da krene igrati košarku na visokoj razini kakvu njegov talent zaslužuje. Nadam se da će ovu priliku ozbiljno shvatiti, a ja i moj stručni stožer bit ćemo mu maksimalno na raspolaganju- poručio je trener Zadra Aramis Naglić

Veselim se ostanku u Zadru. To je moj klub i jedva čekam početak nove sezone. Motiviran sam i nastojat ću da ova sezona uistinu bude moja - istaknuo je Lovre Bašić

Pripreme prve momčadi Zadra krenut će u ponedjeljak 14. kolovoza, dok će nekoliko dana ranije, u srijedu 09. kolovoza trener Naglić na treningu u dvorani Višnjik okupiti nekoliko mlađih igrača. 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.