Hrvatski radio

Radio Zadar

MAS nominiran za turističku nagradu Kulturna atrakcija godine

13.10.2015.

11:02

Autor: HRT Centar Zadar / MAS Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora u 2015. godini uveli su novi koncept godišnjih turističkih nagrada. Zadrski MAS jedan od tri finalista Godišnje hrvatske turističke nagrade u potkategoriji Kulturna atrakcija godine unutar kategorije Atrakcija godine.

       Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora, s ciljem daljnjeg poticanja konkurentnosti, inovativnosti i svijesti o održivom razvoju te podizanju kvalitete usluga i proizvoda u turističkom sektoru, u 2015. godini uveli su novi koncept godišnjih turističkih nagrada.

       Muzej antičkog stakla u Zadru jedan je od tri finalista Godišnje hrvatske turističke nagrade u potkategoriji Kulturna atrakcija godine unutar kategorije Atrakcija godine.

       Proglašenje pobjednika i svečana dodjela održat će se 14. listopada 2015. u Poreču u okviru Dana hrvatskog turizma.

       Sama nominacija od strane HTZ-a za Muzej antičkog stakla u Zadru predstavlja čast i svojevrsno priznanje djelovanju MAS-a na obogaćivanju turističke ponude Grada Zadra i Zadarske županije.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.