Hrvatski radio

Radio Zadar

Maskiraj se i skoči !

24.07.2015.

12:12

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Sutra na zadarskoj rivi - Millenium jump, jedno od najatraktivnijih ljetnih zbivanja u Zadru nudi raznolik zabavni program, ali sudionicima će na raspolaganju biti i tim od 10 dermatovenerologa kojima će se moći javiti na kontrolni pregled kože i madeža. Program traje od 14 do 19 sati, ove godine skače se i u raznim kostimima ! Sva zbivanja pratićemo kroz naš program javljanjima uživo !

Ovogodišnji Millenium jump održat će se na zadarskoj rivi 25. srpnja. Organizatori su uz uobičajene atraktivne skokove za sve sudionike pripremili raznolik zabavni program, a bit će im na raspolaganju i tim od 10 dermatovenerologa kojima će se moći javiti na kontrolni pregled kože i madeža. Voditelj programa je Frano Ridjan. Program traje od 14 do 19 sati.

Akreditacije možete preuzeti na dvije lokacije na Poluotoku: na Narodnom trgu i na Kalelargi ispred DM trgovine, u vremenu od 19 do 23 sata. Kotizacija iznosi 30 kuna, a ostane li mjesta akreditacije će se moći nabaviti i u subotu ujutro ispred glavnog ulaza na Jump na Rivi.


Popis skokova i program ovogodišnjeg DM millenium jumpa:
1. SKOK NA NOGE
Prvi red skakača na znak voditelja skače istovremeno u more na noge i odmah po skoku plivaju kako bi i drugi red skakača skočio na znak voditelja. Skakači se potomokupljaju kod plutača

2. HIMALAYA DVOSTRUKI DOMINO
Skok kreće sa obje strane rive istovremeno, skače se na glavu, a kad se spoje zadnja dva skakača tada skače i drugi red ali na noge, nakon što se spoje i zadnja dvojica iz drugog reda skok je gotov.

3. NIVEA SKOK
Skače se u s loptama na napuhavanje. Skok će biti izveden slobodnim stilom i pritome se lopta izbacuje što dalje od sebe.

4. dm DRESS-UP DOMINO / slobodni stil
Zadnji skok započinje sa istočne strane rive, skače se u raznim kostimima, razvodnici mobitelima fotografiraju najbolje kostimirane skakače od kojih trojca dobivaju posebne nagrade.


PROGRAM
12.00 – zatvaranje ograde / DJ Goran I DJ Domagoj

13.00 – ulazak na rivu

14.00 – voditelj uvod + LATICA

14.30 – SKOK 1 / zajednički skok na noge u dm majicama

14.50 – medjuskok / dm salto domino, samo oni koji znaju skočiti salto

15.20 – SKOK 2 / HIMALAYA dvostruki domino

16.00 – grupna fotografija na mulu

16.15 – Aerobic – zumba dance na pozornici

16.25 – grupna fotografija u moru

17.35 – nagradna igra Nivea

17.00 – SKOK 3 / NIVEA sa loptama

17.30 – slaganje natpisa tijelima ” WE LOVE JADRAN”

17.45 – JAKŠA, SURKA I GORAN / beat box trio

18.20 – SKOK 4 / DM dress-up domino, slobodni stil

18.25 – DJ

18.45 – odjava

VODITELJ / Frano Ridjan


GLAZBENO PLESNI PROGRAM:
- DJ Domagoj
- DJ Angelo
- DJ Goran,
- J.J. & HIS RIBOTICS
- OMNIA AEROBIC & ZUMBA TEAM


DERMATOLOŠKI PREGLEDI
Tim od 10 dermatovenerologa HD Dermatovenerologa, bit će na raspolaganju sudionicima i promatračima u brendiranim paviljonima.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.