Hrvatski radio

Radio Zadar

Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga obilježava se i u Zadru

26.06.2019.

08:16

Autor: HRT Radio Zadar

Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga obilježava se i u Zadru

Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga obilježava se i u Zadru

Foto: - / -

Udruga "Nada" i Služba za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti Zavoda za javno zdravstvo Zadar informativnim štandovima na kojima je moguće dobiti informacije o problematici ovisnosti i mentalnom zdravlju obilježavaju Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama.

Udruga "NADA" svake godine sudjeluje u obilježavanju Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama u suradnji sa udrugama,ustanovama, medijima kao i pojedincima u Zadarskoj županji. Cilj obilježavanja je informirati širu javnost o opasnostima novih droga te istovremeno osvjestiti  građane i roditelje o sve većoj dostupnosti i raznolikosti droga na našem području. Iz udruge pozivaju građane i volontere da im se i ove godine  pridruže  na obilježavanju ovog važnog datuma danas od 10 do 13 sati na Narodnom trgu. Na informativnom štandu prisutnima će se dijeliti letci,privjesci i ostali informativni materijali vezani uz problematiku ovisnosti.

 

Informativnim štandom u zgradi Poliklinike zadarske Opće bolnice od 10 i 30 do 12 sati Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga obilježava i Služba za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti Zavoda za javno zdravstvo Zadar. Na informativnom štandu prisutnima će se dijeliti promotivni i informativni materijali, te će svi zainteresirani moći saznati  o različitim oblicima i sredstvima ovisnosti kao i o tematici vezanoj uz mentalno zdravlje.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.