Hrvatski radio

Radio Zadar

Međunarodni projekt Irene - sudjeluju Hrvatska, Crna gora i BiH

14.09.2018.

07:43

Autor: tp

Dino Stanin/PIXSELL - ilustracija

Dino Stanin/PIXSELL - ilustracija

Foto: - / -

Ukupna vrijednost projekta je više od milijun i 900 tisuća EUR-a. Provedba traje do 31. prosinca 2019. godine. Na području Zadarske županije zamijenjena su tako rasvjetna tijela na Kalelargi, zatim u Galovcu i Novigradu.

U prostorijama „Solarnog edukacijskog centra" u Zadru danas predstavljanje projekta.¨IRENE - Interregional Renewable & ENErgy efficiency network¨, kojega u okviru Programa prekogranične suradnje Hrvatska - Bosna i Hercegovina - Crna Gora provode Zadarska županija , Eko centar DELFIN i Općina Tivat iz Crne Gore, Asocijacija za ekonomski razvoj REDAH i Grad Mostar iz BiH te Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA .Ukupna vrijednost projekta je više od milijun i 900 tisuća EUR-a. Provedba traje do 31. prosinca 2019. godine. Na području Zadarske županije zami jenjena su tako rasvjetna tijela u Širokoj ulici u Zadru, potom u Galovcu i Novigradu, a uskoro i u Bibinju - uvala Jaz, Posedarju i Vinjercu u staroj jezgri, Gradu Benkovcu - Smilčiću, te Privlaci

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.