Hrvatski radio

Radio Zadar

"Menadžment volontera" s certifikatom

15.10.2019.

10:35

Autor: HRT Radio Zadar / Volonterski centar Zadar

Ilustracija - foto:Dino Stanin/PIXSELL - humanitarna prodaja fritula povodom Dana volontera

Ilustracija - foto:Dino Stanin/PIXSELL - humanitarna prodaja fritula povodom Dana volontera

Foto: - / -

Volonterski centar Zadar organizira edukaciju "Menadžment volontera" koju provodi s ciljem pružanja novih znanja i vještina potrebnih za organiziranje kvalitetnih volonterskih programa.

Edukacija je namijenjena osobama u neprofitnim organizacijama koje uključuju i upravljaju radom volontera, odnosno onima koje žele preuzeti tu ulogu u organizaciji i koje će po završetku programa biti osposobljene za koordinatore volontera i dobivate certifikat od strane Hrvatskog centra za razvoj volonterstva, čiji član je i Volonterski centar Zadar.

Program uključuje edukaciju i savjetovanje pri uspostavljanju i/ili unaprijeđenju sustava menadžmenta volontera te pokriva sve procese razvoja volonterskog programa u organizaciji, pri čemu se vodi briga o vrsti, specifičnostima i potrebama svake organizacije koja je uključena u obrazovni ciklus.

Volonterski centar Zadar je zadnjih nekoliko godina uspješno proveo edukacije za zaposlenike udruga, ustanova socijalne skrbi, osnovnih i srednjih škola, zbog čega je, između ostalog, dobio i oznaku kvalitete za volonterske centre.

Ovogodišnja edukacija će se održati 5., 6. i 7. studenog 2019. godine u Prirodoslovno-grafičkoj školi Zadar u terminu od 9-14 (5. i 6. studenog) te od 10-14 sati (7. studenog), a provodit će ju zaposlenici Volonterskog centra Zadar.

Pozivamo sve zainteresirane za sudjelovanje na edukaciji kako biste olakšali i poboljšali provođenje volonterskih akcija i programa u vašim organizacijama, molimo Vas da do 25. listopada ispunite prijavnicu na slijedećem linku:

https://docs.google.com/forms/d/1Nth9-VNLWz9UYFpwfjtF1HPZhIYzmqW-Xf3aFoeHG5Q/edit

Za sve ostala pitanja možete nas kontaktirati putem mail-a na info@vczd.org ili na broj telefona 023/250-830 - stoji u pozivu Volonterskog centra Zadar.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.