Hrvatski radio

Radio Zadar

Mensa poziva, prijavite se i testirajte inteligenciju

22.05.2018.

06:32

Autor: tp

Mensa poziva, prijavite se i testirajte inteligenciju

Mensa poziva, prijavite se i testirajte inteligenciju

Foto: - / -

Hrvatska Mensa organizira testiranje inteligencije u Zadru u subotu, 26. svibnja u Gimnaziji Vladimira Nazora, Perivoj Vladimira Nazora 3 (2. kat). Zadarska županija osigurala besplatno testiranje za srednjoškolce s područja županije pa požurite s prijavama jer je broj mjesta ograničen.

Za testiranje se moguće prijaviti on-line na web-stranicama Hrvatske Mense na http://www.mensa.hr/glavna/component/seminar/?catid=42

Prijave će se primati i na licu mjesta od 09:30 do 12:00 sati.

Testiranje se obavlja pod nadzorom ovlaštenog psihologa, neverbalnog je tipa i za pristup nije potrebno nikakvo predznanje niti je važna obrazovna, kulturna, socijalna ili spolna pripadnost. Sve upute za rješavanje testa daje psiholog prije početka testiranja.

Rezultat testiranja je strogo tajan, zna ga samo psiholog koji ispravlja testove i kandidat, a ima i međunarodno priznatu vrijednost. Na testiranje mogu doći svi stariji od 14 godina, osim onih koji su u prošloj ili ovoj godini pristupili testiranju te onih koji su već ostvarili uvjet za učlanjenje u Mensu.

Za sve ostale koji žele pristupiti testiranju cijena testiranja na mjestu održavanja testiranja je 80 kuna po osobi, a za osobe koje su se registrirale on-line i platile unaprijed cijena je 70 kuna

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.