Hrvatski radio

Radio Zadar

Miljenko Marić: Revitalizacija industrije i poljoprivrede su nužni

24.06.2020.

12:30

Autor: Božidar Kolega

Miljenko Marić: Revitalizacija industrije i poljoprivrede su nužni

Miljenko Marić: Revitalizacija industrije i poljoprivrede su nužni

Foto: - / -

Kandidati Stranke hrvatskog zajedništva za izbor zastupnika u Hrvatski sabor 9. izborne jedinice održali su danas konferenciju za novinare na kojoj su predstavili svoj program .

Stranka hrvatskog zajedništva na parlamentarne izbore izlazi u devetoj i sedmoj izbornoj jedinici, a na listama se nalaze ljudi koji su izgrađivali tvorničku i poljoprivrednu proizvodnju čija im je revitalizacija uz proglašenje isključivog gospodarskog pojasa jedna od glavnih programskih smjernica:

 

Miljenko Marić o revitalizaciji

Prioritet im je kaže Miljenko Marić nositelj liste Stranke hrvatskog zajedništva u Devetoj izbornoj jedinici i osnivanje Ministarstva dijaspore:

 

Miljenko Marić o dijaspori

U svom programu traže i vraćanje osnivačkih dionica Dalmatinske banke odnosno naknadu štete osnivačima banke te da Fond za privatizaciju, sada CERP isplati otplaćene dionice radnicima poduzeća u pretvorbi koji je prodavao te dionice jer je Fond odgovoran što su sva ta poduzeća otišla u stečaj i likvidaciju rekao je Marić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.