Hrvatski radio

Radio Zadar

Ministar Butković u Ninu i Privlaci

13.01.2023.

17:16

Autor: Radio Zadar

.

.

Foto: Robert Anic / Pixsell

Potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković u ponedjeljak, 16. siječnja, posjetit će Nin i Privlaku, gdje će obići radove na projektima koje sufinancira Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

U gradu Ninu će, zajedno s predstavnicima lokalne i regionalne vlasti, u 10.30 sati obići lokacije radova na sanaciji mulova u luci Nin, a potom u 11.00 sati obići radove u Sabunikama.


U 11.20 sati predviđen je obilazak radova na projektu proširenja i produbljenja Privlačkog gaza, vrijednog više od 2,3 milijuna eura kojim će se povezati Zadarski i Velebitski kanal te skratiti plovni put i povećati sigurnost pomorskog prometa.


U Privlaci će potpredsjednik Vlade i ministar Oleg Butković sudjelovati i na svečanom otvorenju spomenika privlačkim sabunjarima u 11.50 sati (na gatu u Privlaci), a zatim i na otvorenju novog dječjeg vrtića u 12.20 sati u Privlaci.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.