Hrvatski radio

Radio Zadar

Ministar Nakić posjetio zadarsko Sveučilište

02.02.2016.

12:09

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Novi ministar zdravlja doc. dr. sc. Dario Nakić, dosadašnji zaposlenik Sveučilišta u Zadru, za jedan od svojih prvih radnih posjeta odabrao je upravo Sveučilište. Novi ministar naime predavao je na Odjelu za zdravstvene studije.

Po završetku sastanka s predstavnicima Sveučilišta ministar Nakić dao je izjavu za Zadarski list za koji je kazao kako je sa sanacijskom upraviteljicom obišao Polikliniku, objavljeno je danas na stranicama Sveučilišta.

              Obišao sam je zajedno sa sanacijskom upraviteljicom koja također pokazuje interes da se stvari pomaknu naprijed. Mogu reći da je Poliklinika u izrazito visokom stupnju završenosti, a oni nedostaci o kojima su govorili mediji su na svega par mjesta od ukupno 25.000 m2 površine. Nije to tako strašno, ali opet treba napraviti projektiranje određenog dijela što će iziskivati stanoviti vremenski period. Poliklinika bi najkasnije kroz godinu dana trebala biti u funkciji, kazao je Nakić, prenosi se na stranicama Sveučilišta. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.