Hrvatski radio

Radio Zadar

Ministar poduzetništva Horvat u Zadru i Poličniku

24.05.2016.

07:15

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Darko Horvat, ministar poduzetništva i obrta boravi danas u radnom posjetu Zadarskoj županiji. Nakon razgovora sa županom Zrilićem i poduzetnicima, obići će novootvoreni pogon tvrtke Mišlov u Poličniku te HSTEC u Zadru.

Programom posjeta predviđen je razgovor sa županom Stipom Zrilićem sa suradnicima, predsjednikom HGK-a Županijske komore Zadar Dariom Jurinom i predsjednikom HOK-a Obrtničke komore Zadarske županije Stjepanom Kneževićem, razgovor s poduzetnicima na tribini „ MINPO je tu za vas", obilazak poslovne zone Poličnik, te obilazak tvrtki Mišlov d.o.o. i HSTEC d.d.

Tako je u 10 sati predviđen razgovor sa županom Stipom Zrilićem i suradnicima.  U nastavku posjeta u 11 sati ministar Horvat susrest će se s poduzetnicima Zadarske županije i predstaviti mjere i programe poticanja poduzetništva pod nazivom „MINPO JE TU ZA VAS". Tribina će se održati u velikoj vijećnici u zgradi Zadarske županije. U 13.00 sati ministar Horvat će obići proizvodni pogon tvrtke Mišlov d.o.o. u zoni Poličnik.  

Na kraju posjeta Zadarskoj županiji ministar Horvat će obići tvrtku HSTEC d.d. u Zadru, predviđeno vrijeme posjeta je 13.30 sati. U pratnji ministra Horvata će biti pomoćnicaministra Ana Mandac.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.