Hrvatski radio

Radio Zadar

Ministrica Murganić potpisuje ugovor za smjenski rad vrtića

14.01.2019.

12:28

Autor: rzd

Goran Stanzl/PIXSELL

Goran Stanzl/PIXSELL

Foto: - / -

Ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Nada Murganić i gradonačelnik Grada Zadra, Branko Dukić, otvorit će sutra dječje sportsko igralište na ŠC Višnjik i potpisati ugovor za financiranje produljenog boravak i smjenskog rada vrtića koji će se financirati iz EU fondova

U 12:00 sati bit će otvoreno dječje sportsko igralište i dječiji sportski park u sklopu Športskog centra Višnjik, a u 13:00 sati u Kneževoj palači (Koncertna dvorana braće Bersa) je svečano potpisivanje ugovora u okviru Poziva „Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“ sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda (ESF). 

Svečanom potpisivanju ugovora prisustvovat će ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, gđa Nada Murganić, predstojnica Područnog ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Zadru, gđa Sandra Vukić, župan Zadarske županije, g. Božidar Longin te gradonačelnik Grada Zadra, g. Branko Dukić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.