Hrvatski radio

Radio Zadar

Miro Kovač u Zadru predstavio "Opciju za promjene"

09.03.2020.

19:47

Autor:

Miro Kovač u Zadru predstavio "Opciju za promjene"

Miro Kovač u Zadru predstavio "Opciju za promjene"

Foto: - / -

Kandidat za predsjednika HDZ-a Miro Kovač večeras je sa svojim timom predstavio program članovima stranke u Zadru. Osim Kovača nazočnima su se obratili kandidati za zamjenika Ivan Penava, te za potpredsjednike Davor Ivo Stier i Milijan Brkić.

Okupljene je uvodno pozdravio koordinator za Zadarsku županiju Gašpar Begonja, načelnik Općine Privlaka, koji je uvodno istaknuo kako bi dvorana u hotelu Kolovare bila i punija da nije bilo pritisaka na članstvo. Potom su vrata dvorane bila zatvorena za javnost, a kandidat za predsjednika Kovač izjavu novinarima dao je prije samoga skupa. Osvrnuo se na prozivke iz suprotnoga tabora kako stranački rejting pada zbog kritika koje stižu iz Opcije za promjene. 

Nama treba jak HDZ s jasnim identitetom. Mi nismo supermarket ili samoposluga za neke vrednote, nego jasno izražavati svoje stavove. Na taj način ćemo pridobiti natrag mnoge birače koji su na zadnjim izborima za predsjednika Republike, ali i za Europski parlament, odlučili dati svoj glas nekim drugim opcijama koje su nama ideološki bliske, izjavio je Kovač. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.