Hrvatski radio

Radio Zadar

Miss sela ovu subotu u Benkovcu

13.07.2013.

07:00

Autor: tp

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U Benkovcu u subotu u 21 sat, 13. Izbor za Miss sela Zadarske županije – Benkovac 2013.“ Riječ je o tradicionalnom natjecanju za izbor seoske djevojke Zadarske županije, a osim miss sela bira se miss osobnosti i miss nošnja, gdje djevojke s ponosom predstavljaju svoja mjesta u narodnim nošnjama i autohtona jela svoga kraja.

        U subotu, 13. srpnja 2013. godine s početkom u 2100 sat na Trgu Domovinske zahvalnosti u Benkovcu u sklopu Benkovačkog kulturnog ljeta održat će se „13. Izbor za Miss sela Zadarske županije – Benkovac 2013.“  

        Riječ je o tradicionalnom natjecanju za izbor seoske djevojke Zadarske županije, a osim miss sela bira se miss osobnosti i miss nošnja, gdje djevojke s ponosom predstavljaju svoja mjesta u narodnim nošnjama i autohtona jela svoga kraja. Miss sela je jedna od najdugovječnijih benkovačkih manifestacija koja privlači svojom originalnošću i prezentacijom na jedan novi, moderni način.

        

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.