Hrvatski radio

Radio Zadar

Mladenci na zaboravljenim gradskim lokacijama

28.02.2018.

12:16

Autor: Suzana Jakšić Mandić

foto: Udruženje obrtnika Zadar

foto: Udruženje obrtnika Zadar

Foto: - / -

Ove je godine tema zadarskog Festivala vjenčanja film, pa je više zbivanja iz programa posvećeno sedmoj umjetnosti, najavile su danas članice Odbora za organizaciju Festivala Udruženja obrtnika Zadar.

Atraktivnom plesnom flash-mob prosidbom u izvedbi Zadarskog plesnog ansambla, u subotu 3. veljače u 11 sati na Narodnom trgu počinje 11. Festival vjenčanja . Ove je godine posvećen filmu, pa će i modne revije vjenčanica i svečanih haljina u Arsenalu biti popraćene posebnim video-spotovima, najavile su Marijana Kolega i Antonija Petković: Kako je Festival u duhu filma nastojali smo kao uvod u revije nasnimiti filmove na zaboravljenim gradskim lokacijama, lokacijama koje smo pokušali učiniti glamuroznim i atraktivnim. 

Na konferenciji za novinare naglašeno je kako će se u suradnji s Ligom protiv raka Zadar, na Festivalu prikupljati sredstva za kupnju aparata za zračenje za Opću bolnicu Zadar.

11. Festival vjenčanja u organizaciji Udruženju obrtnika Zadar i partnerstvu s Ilirijom d.d. – Arsenalom, kao što smo već najavljivali održava se u subotu i nedjelju, 3. i 4. ožujka 2018. godine, u Arsenalu.

Festival je otvoren za posjetitelje oba dana od 10,00 do 20,00 sati. Subotnje jutro na Festivalu vjenčanja svečano se otvara se u 12,00 sati uz popratni program. U nedjelju ujutro s početkom u 12,00 sati očekuje vas „Festivalski doručak“ i prezentacija izlagača slastičara, cateringa, sala za vjenčanja i restorana, koja je ove godine u  humanitarnom tonu. Oba dana u popodnevnom terminu posjetitelje s početkom u 18,00 sati očekuju bogate modne revije salona vjenčanica Brigita, Diora Zadar, Tiara i Wed studia Ana Milin, i salona svečanih haljina Step By Step i RR moda, koje će pratiti i zasebne revije vjenčanih buketa.

U nedjelju, 4. ožujka, nakon modne revije, u sklopu Festivala održati će se i koncert Sandija Cenova s početkom u 19,00 sati.

I ove godine za mladence je pripremljena nagradna igra: Mladenci posjetitelji Festivala, oba dana će imati mogućnost popuniti kupon za sudjelovanje u nagradnoj igri, te osvojiti bračno putovanje za dvoje u Toscanu i Cinque Terre.

Više informacija o festivalskom programu na: http://www.uoz.hr/festival-vjencanja

-

-

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.