Hrvatski radio

Radio Zadar

Mladi inovatori najavili Taste and Travel festival 2017.

20.12.2016.

19:15

Autor: HRT Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Jedinstveni Taste and Travel festival, koji je ove godine izazvao veliki interes javnosti i medija, okruglim stolom mladih inovatora najavio je izdanje 2017. Za razliku od ovogodišnjeg, Taste and Travel festival od siječnja 2017. počinje s brojnim aktivnostima kroz cijelu iduću godinu.

Mladi inovatori, studenti Sveučilišta u Zagrebu najavili su da će se ove godine, uz Festival inovacija, održati i međunarodna konferencija o budućnosti hrane. Iznimno mi je drago da su mladi kolege inovatori prihvatili naš poziv za daljnjom suradnjom i širenjem Festivala. Na okruglom stolu predstavili smo i razgovarali o mnogim idejama koje su zaista inovativne i Hrvatsku bi mogle odlično pozicionirati u svijetu prehrambene industrije i šire,izjavio je jedan od organizatora Karlo Vulin.

Ideja Taste and Travel festivala je povezivanje mladih s tržištem, poduzetnicima kao i otvaranje prostora za kreiranje novih ideja i pravaca. Cilj Festivala u 2017. je pozicioniranje kao jednog od najvažnijih regionalnih događaja kada su inovacije u prehrambenoj industriji u pitanju, te da postane svojevrsni rasadnik ideja i talenata.

Taste and Travel Festival u Zadru će se, pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović, održati od 24. do 27. kolovoza 2017., a prethodit će mu predstavljanja diljem Hrvatske. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.