Hrvatski radio

Radio Zadar

Mlađi junior Marko Huljev (KSV Zadar) peti na SP u Montrealu u skokovima s daske od 1 metra!

01.12.2022.

09:56

Autor: HRT RADIO ZADAR

Marko Huljev, peti na SP u Montrealu

Marko Huljev, peti na SP u Montrealu

Foto: HSSV / /

Nakon što je u kvalifikacijama s daske od 1 metra na Svjetskom mlađe juniorskom prvenstvu u Montrealu predstavnik Kluba skokova u vodu Zadar, Marko Huljev osvojio peto mjesto isti rezultat ostvario je i u današnjem finalu u konkurenciji dvanaest skakača.

- Prvo moje svjetsko prvenstvo i odličan rezultat, odlično sam se pripremio i jedina želja mi je bila skakati što bolje. Uspio sam u tome i peto mjesto me jako veseli, nadao sam se da ću dobro odraditi ovaj nastup. Ispunila mi se želja, jako puno je odličnih skakača na prvenstvu i ponosan sam na sebe, baš jesam – dodao je Huljev.


- Svaka čast Marku, odlično je skakao, potajno smo se nadali ovakvom rezultatu. Dva njegova osobna rekorda, briljantan u kvalifikacijama i finalu, ovo nam je pravi pokazatelj da smo na pravom putu - istaknuo je trener, Marko Sutlović. 


Svjetski prvak je postao Ukrajinac, Kyrylo Azarov, drugi je bio Britanac, Oscar Kane a treći Kolumbijac, Esteban Miguel Tovar.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.