Hrvatski radio

Radio Zadar

Moto i biciklistički defile od Zadra do Knina

01.08.2018.

14:22

Autor: tp

Dusko Jaramaz/PIXSELL -ilustracija

Dusko Jaramaz/PIXSELL -ilustracija

Foto: - / -

Prijavi se i vozi moto defile i biciklistički maraton Zadar-Knin 5.kolovoza. Kao i proteklih nekoliko godina zajednički ulazak u hrvatski kraljevski grad Knin planiran je 12 sati. Organizator je Zadarska županija

Povodom obilježavanja 23. obljetnice VRO Oluja, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja  i ove godine tradicionalni moto defile „Od Branimira do Zvonimira" u organizaciji MK „Beštije" Zadar i biciklistički maraton Zadar-Knin nazvan „Put vjetra put Oluje", u organizaciji Biciklističkog kluba Zadar.

Na ova dva događaja svake godine sudjeluje više od stotinu motorista i biciklista.
Održat će se u nedjelju 5. kolovoza. Okupljanje je u 6 sati ispred prostorija BK Zadar na adresi Put Stanova 3. Predviđeni dolazak u Knin je u 12 sati, a povratak sudionika iz Knina organiziran je autobusom u 14 sati.

Prijave za biciklijadu zaprimaju se do petka 3. kolovoza u 12 sati u trgovini Bianchi u zgradi „Ljepotica".

„Od Branimira do Zvonimira", tradicionalni je moto-defile Zadar-Knin u organizaciji MK „Beštije" i Zadarske županije. Motoristi kreću također u nedjelju 5. kolovoza u 10 sati s Branimirove obale, a predviđeni dolazak u Knin je u 12 sati.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.