Hrvatski radio

Radio Zadar

"Mudrica" od travnja u Parku prirode Vransko jezero

08.01.2021.

10:01

Autor: Željko Kapelari

"Mudrica" od travnja u Parku prirode Vransko jezero

"Mudrica" od travnja u Parku prirode Vransko jezero

Foto: - / -

Javna ustanova Park prirode Vransko jezero partner je na projektu e - Dječje kartice „Mudrica" Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade čiji je cilj svim obiteljima bez obzira na broj djece, osigurati lakšu dostupnost proizvoda i roba.

Što sve donosi i nudi kartica i otkada se počinju primjenjivati pogodnosti rekla nam je Vlatka Pehar Matić iz Odjela za promociju Parka Prirode Vransko jezero.

"Korištenje omogućava popuste na određene usluge u PP Vransko jezero kao što su najam kajaka, adrenalinski park. Nismo išli na ulaznicu jer tu imamo već opciju za obiteljsku kartu. Od travnja svi naši posjetitelji će moći koristiti popuste u adrenalinskom parku i ako žele najam kajaka, jedan poseban doživljaj da dožive na našem najvećem jezeru”.

„Mudrica“ je besplatna mobilna aplikacija čije korištenje omogućava razne popuste od dogovorenih partnera. U okviru „Mudrice“ JU PP Vransko jezero je osigurala pogodnosti na najam kajaka i ulaznice u adrenalinski park koje se povećavaju s brojem djece (za jedno dijete 10%, dvoje 20% i troje 30%).

JU PP Vransko jezero već provodi poticajne obiteljske mjere. Osim besplatne osnovne ulaznice za djecu do 7 godina, unazad nekoliko godina u Parku je moguće kupiti i osnovnu obiteljsku ulaznicu koja iznosi 50 kn bez obzira na broj djece. Vransko jezero je prepoznata obiteljska destinacija za odmor, rekreaciju, uživanje u prirodi i edukaciju. Nadamo se da ćemo na ovaj način dodatno približiti dostupnost svojih usluga svim obiteljima bez obzira na broj djece.

Upute za preuzimanje i korištenje e-Dječje kartice preuzmite na web stranici:
https://www.e-djecjakartica.hr

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.