Hrvatski radio

Radio Zadar

Na biogradskom sajmu brodova 250 izlagača

21.10.2020.

12:07

Autor: všetka

Foto/ Vladimir Šetka

Foto/ Vladimir Šetka

Foto: - / -

Izlagači iz Hrvatske, Austrije , Poljske Češke, Slovenije i drugih zemalja okupili su se na 22. Biograd Boat Show-u koji traje do nedjelje 25.listopada. Usprkos koronakrizi u Biogradu se je 250 izlagača inovatora, graditelja i zaljubljenika u ovu industriju.

Uz predstavljanje novih plovila u Biogradu se održavaju i 4Dane nautike, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, u sklopu Biograd Boat Showa (BBS), najvećeg sajma na moru u srednjoj Europi.

Na otvorenju su Dragan Kovačević, potpredsjednik HGK za poljoprivredu  i turizam, Goran Ražnjević, predsjednik Uprave Ilirije, Milan Šangulin, direktor Biograd Boat Showa, Kristjan Staničić, direktor HTZ-a, Šime Mršić, zamjenik župana Zadarske županije, Tonči Glavina, državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta te Josip Bilaver, državni tajnik u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture.

Galerija
Foto/ Vladimir Šetka, Foto: -/-
Foto/ Vladimir Šetka, Foto: -/-Foto/ Vladimir Šetka, Foto: -/-Foto/ Vladimir Šetka, Foto: -/-Foto/ Vladimir Šetka, Foto: -/-Foto/ Vladimir Šetka, Foto: -/-Foto/ Vladimir Šetka, Foto: -/-Foto/ Vladimir Šetka, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.