Hrvatski radio

Radio Zadar

Na biogradskom sajmu Dani nautike HGK

17.10.2018.

15:44

Autor: HRT Radio Zadar

Na biogradskom sajmu Dani nautike HGK

Na biogradskom sajmu Dani nautike HGK

Foto: - / -

Sutra počinje biogradski sajam nautike. Hrvatska gospodarska komora ove godine na sajmu po drugi put organizira Dane nautike, bogati kongresni program namijenjen gospodarstvenicima iz sektora nautičkog turizma. Na Dane nautike doći će i direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić,

On će održati prezentaciju rezultata nautičkog turizma i provedenih promotivnih aktivnosti u ovoj godini te najaviti strateške promotivne planove za 2019. godinu.

Prezentacija će se održati u četvrtak, 18. listopada 2018. godine s početkom u 11:20 sati u sklopu Glavne pozornice (hala B, zapadna marina Kornati). 

Cilj ovog skupa je iskoristiti veliku zastupljenost nautičkog sektora na jednom mjestu pred kraj nautičke sezone te educirati, komunicirati i prikupiti informacije o ključnim temama koje utječu na pomorstvo i nautički turizam. 

Također, direktor Staničić istoga će dana (18. listopada), s početkom u 12:00 sati  u zapadnoj marini Kornati, sudjelovati na svečanom otvorenju 20. Biograd Boat Showa (BBS), koji se ove godine održava od 18. do 21. listopada. 

Biograd Boat Show svake godine posjeti 15.000 posjetitelja, a više od 300 izlagača izloži oko 300 plovila, preko 1500 charter plovila, 100-tinjak polovnih plovila, kao i veliku ponudu brodske opreme, motora, elektronike i elektrike za brodove.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.