Hrvatski radio

Radio Zadar

Na festivalu mesa na pijaci, danas jela od svinjetine

23.10.2021.

10:15

Autor: rzd

Na festivalu mesa na pijaci, danas jela od svinjetine

Na festivalu mesa na pijaci, danas jela od svinjetine

Foto: - / -

Sunčano subotnje jutro najavljuje da će se današnji program odvijati po planu. Tema dana su jela od svinjetine, a moderator jutarnjeg programa je chef Karlo Bugarija. U pripremi odojaka, svinjskog gulaša i drugih jela sudjeluju kuhinje restorana:

Hotel Bastion, Gušti catering, Piazza Catering, Turisthotel , Hotel Kolovare i Stari most, a program će i danas voditi Nikolina Radić.
Predviđen je jutarnji koncert grupe
 Scifidelity Orchestra i glazba iz fonoteke DJ Mate Kokića, a u donacijskoj će prodaji biti sva vina Udruge vinara Zadarske županije koja su se i do sada predstavljala na Festivalu.

Navečer od 18 sati je veliko finale Meat Me 2.0: ni kiša više neće omesti veliku gradeladu Udruge mladih Puntamika i grill show s odležanim mesom lanca Beaf Shop. Svirat će grupa Swingers, a glazbu će puštati DJ Denis. Bit će još sjajnih burgera Picnic Mingle&Fun društva i njihovog trucka, Mashtel rakija i likera, Maraskinih pića, a donacijsku prodaju vina će i večeras voditi Ivan Stiblik iz Zadar Wine Festivala. Treba još samo dobre volje i pozitivne energije, ionako sav prihod odlazi Odjelu pedijatrije zadarske Opće bolnice.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.