Hrvatski radio

Radio Zadar

Na Ižu udruge za mlade sa Sant’Antioca, Madeire, Syrosa, Pembe iz Tanzanije, te otočja Capo Verde, Papue Nove Gvineje i Martinika

21.04.2023.

13:24

Autor: Maja Milin

Projekt „Živi na otoku”

Projekt „Živi na otoku”

Foto: Maja Milin / Radio Zadar

U sklopu Erasmus + projekta „Živi na otoku” od 17. do 26. travnja u Velom Ižu boravi 20-ak predstavnika udruga za mlade koje se bave održivim razvojem, zaštitom okoliša na otocima i sadržajem za mlade.


Na Iž su stigli otočani sa talijanskog Sant’Antioca, portugalske Madeire, grčkog Syrosa, Pembe iz Tanzanije, te otočja Capo Verde, Papua Nova Gvineja i Martinik. 


Domaćin je zadarska udruga Prizma, jedan od partnera na ovom projektu koji za cilj ima edukaciju te razmjenu iskustva i primjera dobre prakse na polju rada s mladima u različitim i specifičnim otočkim sredinama.

Galerija
Projekt „Živi na otoku” , Foto: Maja Milin /Radio Zadar
Projekta „Živi na otoku” , Foto: Maja Milin /Radio ZadarProjekta „Živi na otoku”, Foto:  Maja Milin /Radio ZadarProjekta „Živi na otoku” , Foto: Maja Milin /Radio ZadarProjekta „Živi na otoku” , Foto: Maja Milin /Radio ZadarProjekta „Živi na otoku” , Foto: Maja Milin /Radio ZadarProjekt „Živi na otoku” , Foto: Maja Milin/ Radio Zadar

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.