Hrvatski radio

Radio Zadar

Na meti lopova cigarete i bicikli

31.10.2018.

09:15

Autor: Hrt Zadar

Borna Filic/PIXSELL

Borna Filic/PIXSELL

Foto: - / -

Krađe bicikla zabilježene su u ulicama Kralja Stjepana Držislava i ulici Benka Benkovića u Zadru gdje je provaljena i jedna trgovina. Lopovi su bili aktivni i na području Ražanca i Poličnika .

Teška krađa. 

S nedjelje na ponedjeljak u Ražancu, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 54-godišnjakinje, odakle je otuđio kamin-peć, agregat i alkoholno piće.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

S ponedjeljka na utorak u Poličniku, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne cigarete.

Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja se državom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

S ponedjeljka na utorak u ulici Benka Benkovića u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne cigarete.

Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja se državom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

 

Jučer je u ulici Kralja Stjepana Držislava u Zadru, nepoznati počinitelj  otuđio bicikl u vlasništvu trgovačkog društva, kojeg je koristila 21-godišnjakinja.

 

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog  krađe.

Prošli vikend u ulici Benka Benkovića u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 36-godišnjakinje.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe -javlja PU zadarska. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.