Hrvatski radio

Radio Zadar

Na Morskim orguljama šušur skoro k'o u srcu sezone. Je li "krivac" Zdravko Čolić?

11.03.2023.

19:20

Autor: Vladimir Šetka/HRT Radio Zadar

Pozdrav Suncu

Pozdrav Suncu

Foto: V. Šetka / HRT Radio Zadar

Iako još nije počela ni predsezona zadarski Pozdrav Suncu i Morske orgulje danas puni šetača. I ne, nisu samo Zadrani sunčan i topao dan iskoristili su za šetnju uz more.

Posljednje zrake sunca i kadrove zalaska neumorno su na zadarskoj rivi hvatali turisti iz Azije. U šetnji i posada američkog broda USNS KANAWHA, privezanog u luci Gaženica. Riječ je o naftašu za popunu flote klase Henry J. Kaiser Mornarice Sjedinjenih Američkih Država.No, mnogo je i naših ljudi, gotovo iz svih krajeva Hrvatske, a razlog koncertni spektakl Zdravka Čolića u dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku. 


I dok su parkirališna mjesta puna automobila splitskih, zagrebačkih, šibenskih i drugih hrvatskih registracijskih oznaka, restorani i kafići na Poluotoku popunjeni gotovo do zadnjeg mjesta.


Očito su na Višnjiku pogodili s koncertom legendarnog Čole.


Galerija
Zadarska riva, Foto: V. Šetka/HRT Radio Zadar
Zadarska riva, Foto: V. Šetka/HRT Radio ZadarZadarska riva, Foto: V. Šetka/HRT Radio ZadarZadarska riva, Foto: V. Šetka /HRT Radio ZadarZadarska riva, Foto: V. Šetka/HRT Radio Zadar

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.