Hrvatski radio

Radio Zadar

Na Novom Bokanjcu počinju radovi Faze 1 i 2, a s tim i nova regulacija prometa

05.04.2022.

13:00

Autor: Radio Zadar

Radovi na Bokanjcu - privremnea regulacija prometa

Radovi na Bokanjcu - privremnea regulacija prometa

Foto: Odvodnja / -

Na Novom Bokanjcu počela je realizacije Faze1 i Faze 2, javljaju iz Odvodnje. Zbog radova će doći do privremene regulacije prometa. Među ostalim u dijelu ulice Put Vrela vožnja će biti u potpunosti zabranjena, a promet će se  preusmjeravati preko Ulice Cerodole, odnosno Ulice Franje Franceva/Put Gaja za teretna vozila.

Radovi na Bokanjcu - privremena regulacija prometa

Radovi na Bokanjcu - privremena regulacija prometa

Foto: Odvodnja / -

Ulica obuhvaćena Privremenom regulacijom FAZA 1 prometa je : Ulica Put Vrela. Ulice obuhvaćene Privremenom regulacijom FAZA 2 prometa su: Ulica Grgura Budislavića, Ulica Cerodole, Ulica Frane Franceva, Ulica Vrtlići, Ulica Ispod Dvorina i Ulica Orašac

Za vrijeme izvođenja radova na području Novog Bokanjac promet će se regulirati znakovima privremene prometne signalizacije kako je to prikazano u grafičkom dijelu projekta.

Prometovanje će u dijelu ulice Put Vrela biti u potpunosti zabranjeno, te će se promet preusmjeravati preko Ulice Cerodole, odnosno Ulice Franje Franceva/Put Gaja za teretna vozila.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.