Hrvatski radio

Radio Zadar

"Na Pozdravu Suncu napravit ćemo party kakvog Zadar još nije imao"

12.05.2022.

14:00

Autor: Suzana Jakšić Mandić

Pozdrav Suncu, Ilustracija

Pozdrav Suncu, Ilustracija

Foto: F. Brala / Pixsell

Zadar će i ove godine biti domaćin Zadar Sunset Festivala koji će se održati na Pozdravu Suncu od 30. Srpnja do 2.kolovoza. Stižu neki od najpoznatijih svjetskih DJ-eva, najavili su danas organizatori poručivši kako Zadar žele staviti visoko na listu najpoželjnijih festivalskih destinacija. Na konferenciji za novinare najavljeno novo izdanje Zadar Sunset Festivala

Na konferenciji za novinare najavljeno novo izdanje Zadar Sunset Festivala

Foto: S.J.Mandić / Radio Zadar

Nakon što je u svom prvom izdanju prošle godine u pandemijskim uvjetima u dva dana okupio, kao su naveli organizatori , dvije tisuće sudionika , ove se godine Festival širi na 4 dana. Osim toga, novine su i sljedeće, navodi Sven Vlahoviček iz tvrtke BSH Events: 

Ići ćemo sa jačom produkcijom, većom pozornicom, većim back-stageom , food cornerom, after partyjima, dodatan dan na drugoj lokaciji…

S. Vlahoviček

Gosti stižu iz Velike Britanije i Španjolske te iz Zagreba i SAD-a,najavljuju organizatori. Podršku je iskazala Turistička zajednica grada pa direktor Mario Paleka ističe kako se ovim zbivanjem u Zadru ciljano želi zadržati sljedeća kategorija gostiju : 

M. Paleka

Nastupaju Archie Hamilton ,Dennis Cruz, Elie Brown i drugi. Što se zadarskih izvođača tiče, Šime Perković iz Selected Croatia najavljuje kako će i zadarski D.J.-evi imati svoje mjesto - Aldo Morro, Alvize, Mony te drugi. "Želimo Zadru osigurati kvalitetan party kakav još nije imao" - kazao je Perković. 

Ulaznice po cijenama od 170 kn za četverodnevnu te 300 kn za VIP ulaznicu možete kupiti u sustavu www.entrio.hr

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.