Hrvatski radio

Radio Zadar

Na terenima Višnjika danas sport i zabava za Wings for life

04.05.2018.

07:06

Autor: S.J. Mandić

foto: visnjik.hr

foto: visnjik.hr

Foto: - / -

Termin utrke Wings for life poklopio se sa završetkom druge faze uređenja centra - uređena je nova trim staza, vježbalište, tribine, okoliš, nova led-rasvjeta, kazao je direktor centra Denis Karlović i pozvao sve sudionike i građane da danas od 18 sati i sutra dođu na Višnjik.

Na terenima Športskog centra Višnjik - uvod u nedjeljnu utrku Wings for life koja se održava u Zadru 6. svibnja sa startom na Liburnskoj obali u 13 sati. Tako će se posjetitelji moći zabaviti uz glazbeni program u petak navečer, te uz različita sportska natjecanja tijekom subote.

Petak od 18 sati : uz aerobic, fitness, boks military, insanity i zumbu s profesionalnim trenerima, zajedno s   rekreativcima svih dobnih skupina, imat ćete mogućnost upoznati se s orijentacijskim kretanjem, sportskom i ritmičkom gimnastikom, borilačkim vještinama, sportskim penjanjem…

Večernji sati donose i glazbeni program u ŠC Višnjik gdje će s početkom u 22 sata energični i rasplesani nastup održati „Indira Forza“, a za dobru zabavu bit će zadužen i zadarski band „Hot STUFF“, od 20 sati.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.