Hrvatski radio

Radio Zadar

načelnik Bubnjar: Čekam suđenje bez nervoze i uzrujavanja

31.07.2020.

11:58

Autor: Filip Buzov

Dino Stanin/PIXSELL

Dino Stanin/PIXSELL

Foto: - / -

Novu optužnicu Uskoka koja ga tereti za trošenje općinskog novca u privatne svrhe ,načelnik Škabrnje dočekao je smireno. Uvjeren je u svoju nevinost, i kako je kazao za naš program sudski postupak čeka bez nervoze i uzrujavanja.

Ne osjećam se niti malo krivim , svaka kuna koja je išla , za koju se mene tereti, išla je za korist općine , i u dogovoru s odvjetnikom nismo sada išli osporavati ovu dodanu optužnicu nego mi je on sugerirao da kad se objedine idemo na sudski postupak dokazivati stavku po stavku , ja sam čvrsto uvjeren kako ćemo osporiti sve jednu stvaku koja mi se stavlja na teret i dokazati da je svaka kuna išla u svrhu i u korist općine Škabrnja, a ono aljakvo poslovanje to će se na sudu dokazati, vidjeti će se da je u pozadini svega aljkavost, a ne nikakva namjera niti prisvajanje sebi onoga što mi ne pripada, mirno čekam postupak kad bude, bez nervoze i uzrujavanja - komentirao je za naš program načelnik Škabrnje Nediljko Bubnjar.  

S obzirom na lokalne izbore iduće godine, načelnika Bubnjara pitali smo i boji li se da će zbog optužnice izgubiti potporu svoje stranke HDZ-a ukoliko krene po novi mandat ?

Ne znam što će stranka odrediti, još nismo raspravili tu temu, ali ja vjerujem kako ću imati podršku ...ali neću ići glavom kroz zid, ako stranka odredi da to nije, ja ću biti vojnik stranke tu nema nikakve dileme - odgovorio je načelnik Bubnjar priznajući kako ova situacija nije ugodna, no mora se poštivati presumpcija nevinosti.

Načelnik N.Bubnjar:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.