Hrvatski radio

Radio Zadar

načelnik Bubnjar : Drago mi je zbog istrage, ja sam nevin i to ću dokazati

12.04.2018.

16:06

Autor: všetka

HRT Zadar

HRT Zadar

Foto: - / -

USKOK je donio rješenje o provođenju istrage protiv načelnika Škabrnje Nediljka Bubnjara i još četiri osobe zbog osnovane sumnje na počinjenje više kaznenih djela iz oblasti gospodarskoga kriminaliteta.

Bubnjar se sumnjiči da je isplatama za fiktivne građevinske radove u općini, te lažnim putnim nalozima i podizanjem gotovine općinskom karticom, općinu oštetio za gotovo milijun i 300 tisuća kuna. Uskok pak njegovu zamjenicu sumnjiči da je oštetila općinu za oko 170.000 kuna.

Evo kako istragu komentira načelnik Bubnjar: Mogu kazati, da mi je na jedan način drago da je pokrenuta službena istraga, da se otklone sve te dileme, da nadležna tijela provode i odrade svoj posao , ja sam sto posto uvjeren da ću dokazati svoju nevinost, odnosno da su opravdano uložena sva sredstva , tijekom radova je dolazilo do improvizacije , ako je nešto išlo za pješačku stazu , pa je eventualno dio radova preusmjeren na neki drugi projekt , ali je sve evidentirano, sve je zabilježeno, ja sam uvjeren da ću to sve osporiti i dokazati se nitko nije okoristio, da je išlo sve u korist općine Škabrnja.   

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.