Hrvatski radio

Radio Zadar

Nadzorni odbor KK Zadra stavio mandate na raspolaganje, traže očitovanje

09.11.2021.

08:52

Autor: žk

Foto/ Filip Matijević

Foto/ Filip Matijević

Foto: - / -

Članovi Nadzornog odbora KK Zadar stavilili su mandate na raspolaganje Gradu Zadru i zadarskom Gradskom vijeću. Navode da su spremni odstupiti: " ukoliko se većina složi da mi nismo adekvatni ljudi za nadziranje rada KK Zadra, spremni smo odstupiti bez puno pompe i galame."

Zatražili su da se o svom dopisu očituju Gradonačelnik i članovi Vijeća nakon večerašnjeg sastanka, koji je zakazan za 20 sati.

Navode također: 
"Ukoliko većina odluči da smo mi ti koji bi trebali dobiti vaše povjerenje na mandat od četiri godine, spremni smo surađivati i komunicirati na redovnoj bazi prezentirati izvještaje i planove za budući period."

Nadzorni odbor je zatražio da u buduće "NO u svom poslu  isto kao i što postavlja Upravu kluba (direktora/e) mora postavljati i sportskog direktora."

 

Ukoliko se slažte s našim izborom, onda odluke o kadroviranju i poslovnim procesima prepuštate Nadzornom odboru, a vi sudite isključivo o našem radu na način da nam izglasate ili ne izglasate povjerenje.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.