Hrvatski radio

Radio Zadar

Naglasak na domaćim sadržajima

07.06.2018.

15:37

Autor: Maja Savić

Naglasak na domaćim sadržajima

Naglasak na domaćim sadržajima

Foto: - / -

Zadarsko turističko ljeto ove godine dati će više prostora domaćim sadržajima dok će Open Air Jazine izostati. To ne znači da ga više neće uopće biti, poručuju iz Turističke zajednice Grada uoči početka udarnog dijela sezone.

 

 

Turistička zajednica za ovu je sezonu pripremila više manjih događaja po tri dnevno ali za razliku od prošlih godina izostat će barem jedan veliki događaj kao što je redovito nosio Open air Jazine festival donosio. Ante Galić je pojasnio kako su iza organizacija velikih koncerata bile tvrtke iz Zagreba koje su pokrivale i druge jadranske gradove uz Zadar, međutim nisu poslovale u plusu i zato je cijela ta priča otpala za ovu sezonu otpala.

Pažnja je imjesto toga skrenuta na domaće sadržaje, promociju zadarskih izvođača ali Galić dodaje kako neće izostati i nekih jačih događaja te njih u kolovozu izdvaja:

"Već 2. kolovoza dolazi baletni ansambl carskog ruskog baleta sa predstavom "Carmen i bolero" i karte su poprilično rasprodane"

Galić kaže kako je ove godine došlo do razmještaja aktivnosti pa tako feštice petkom neće se kretati prema Varoši, Trgu i Kalelargi već će prometnije i sa više sadržaja biti tzv. donje ulice koje će voditi pjesmu sve do Trga tri bunara.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.