Hrvatski radio

Radio Zadar

Najbolji brk ima Tomo

02.02.2015.

12:15

Autor: HRT Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na natječaj Brka mi moga javilo se 18 natjecatelja , priopćili su iz Narodnog muzeja. Glasovao je 741 posjetitelj. Najbolji brk ima Tomo Jagodić.

Na natječaj Brka mi moga javilo se 18 natjecatelja iz slijedećih mjesta: četvero iz Zadra, troje iz Zagreba, jedan iz Turnja, Biograda, Splita, Rijeke, Ličkog Lešća, Trbounja kod Drniša, Đakovačkih Selca kod Đakova, Donjih Banovaca kod Koprivnice, Štrigove kod Čakovca, Pribislavca kod Čakovca i Osijeka.

Prvu nagradu je osvojio Tomo Jagodić iz Ličkog Lešća sa 208 glasova i ručak za dvije osobe u mjestu prebivališta.

Druga nagrada pripala je Ivanu Turčiću iz Zagreba koji je osvojio 104 glasa – dva tretmana u brijačko češljarskom salonu u mjestu prebivališta.

Igor Miloušić iz Zagreba-Sesvete osvojio je treću nagradu – 74 glasa i određen broj suvenira ili kataloga iz fundusa Etnološkog odjela Narodnog muzeja Zadar.

Narodni muzej Zadar zahvaljuje svim natjecateljima na sudjelovanju, a posebne čestitke upućuje pobjednicima sa željom da brku, svom ukrasu, i dalje posvećuju punu pažnju.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.