Hrvatski radio

Radio Zadar

Najveći međunarodni hrvatski sajam nautike od danas do nedjelje

18.10.2018.

07:16

Autor: HRT radio zadar

ilustracija: Dino Stanin / Pixsell

ilustracija: Dino Stanin / Pixsell

Foto: - / -

Više od 300 izlagača, svjetske i domaće premijere brodova, stručni skupovi i prezentacije, jedriličarske regate, dio su sadržaja ovogodišnjeg Biograd boat Showa koji danas otvora svoja vrata . Jubilarno 20. izdanje - traje do nedjelje, a očekivanja su kako će privući 20 tak tisuća posjetitelja.

Ilirija d.d., turistička kompanija iz Biograda na Moru sa preko šest desetljeća postojanja i djelovanja u turizmu i ugostiteljstvu, ujedno organizator i domaćin 20. Biograd Boat Show-a poziva na svečano otvorenje jubilarnog 20. izdanja nautičkog sajma, najvećeg međunarodnog hrvatskog ali i srednjoeuropskog sajma na moru, u četvrtak, 18.listopada, s početkom u 12:00 sati u hali B, Zapadna Marini Kornati, Biograd na Moru (kod trajektne luke).

Biograd Boat Show domaćin je već drugu godinu za redom „2. HGK – Dana nautike“, u organizaciji Hrvatske Gospodarske Komore, čime je nautički sajam postao središnje mjesto okupljanja svih segmenata nautičke industrije i turizma odnosno kongres nautičke industrije  i turizma. Kongresni program započet će u 10:30 sati također u hali B, Zapadna Marina Kornati, prezentacijom državne tajnice za more Ministarstva mora, prometa i infrastrukture gđe Maje Markovčić Kostelac na temu nove legislative za područje nautičkog turizma i pomorstva. Nakon čega slijedi prezentacija direktora Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice g. Kristjana Staničića o rezultatima nautičke sezone i planovima promocije u budućem razdoblju.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.