Hrvatski radio

Radio Zadar

Nakon dvo i pol satnog sastanka zadarski SDP-ovci bez konkretne odluke

21.09.2019.

07:47

Autor: Božidar Kolega

Nakon dvo i pol satnog sastanka zadarski SDP-ovci bez konkretne odluke

Nakon dvo i pol satnog sastanka zadarski SDP-ovci bez konkretne odluke

Foto: - / -

Nakon 2 i polsatnog sastanka iza zatvorenih vrata zadarskih SDP-ovaca i povjerenika Nikše Vukasa konkretne odluke jučer ipak nije bilo. Sastanak je bio konstruktivan i buran, a konkretne odluke o izboru vodstvu donijet ćemo na idućem sastanku, kazao nam je povjerenik Vukas.

Zadarski SDP-ovci izjave nakon sastanka nisu željeli dati.

Bio je prvi inicijalni sastanak s članovima. Bilo je žustro, bilo je konstruktivno, otvoreno smo jedni drugima kazali šta mislimo i u narednom periodu će biti jedan novi sastanak i na tom sastanku ćemo odrediti smjernice šta dalje vezano za izbore za predsjednika Gradske organizacije Zadar i Gradskog odbora. 

Kad bi se to moglo dogoditi, u kojem roku? 


Statutom je određeno, maksimalni rok je 180 dana. Ovo je jedan prvi inicijalni sastanak. Meni je u interesu da sa članstvom SDP-a na neki način konstruktivno zajednički donosimo odluke, ne da to bude nekako nametanje. Ovo je bio prvi sastanak. Prvi sastanci su uvijek najgori i najburniji. Drugi sastanak koji bude će biti konstruktivniji i na tom sastanku ćemo odrediti daljnje smjernice vezano za izbore za rukovodstvo.

Što se tiče Gradskog vijeća, odnosno vijećnika?

Nismo se danas toga dotakli, u nekom kratkom vremenskom periodu ćemo riješiti i taj problem.

 

rekao nam je povjerenik Nikša Vukas.

izjava Nikše Vukasa

-

-

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.