Hrvatski radio

Radio Zadar

"Napad na generala Krstičevića je napad na sve nas"

17.01.2019.

13:54

Autor: Anita Perica

foto: A. Perica / HRT centar Zadar

foto: A. Perica / HRT centar Zadar

Foto: - / -

Sve Udruge proistekle iz Domovinskoga rata Zadarske županije u zajedničkom priopćenju poslale podršku ministru Damiru Krstičeviću zbog jučerašnjih događanja u Hrvatskome saboru. .

       Potaknute, kako ističu, ružnim i nedopustivim scenama i napadima na generala Damira Krstičevića zbog neostvarene nabave zrakoplova F16 Barak, a koje su jučer kulminirale u Hrvatskome saboru nedopustivom provokacijom Franka Vidovića, danas su se zajedničkim priopćenjem oglasile sve Udruge proistekle iz Domovinskog rata Zadarske županije. Priopćenje je novinarima pročitao Davor Prtenjača, predsjednik Udruge veterana 4. gardijske brigade za Zadarsku županiju.

       Brigadir Ivica Matešić Jeremija dodao je kako je način komuniciranja u Hrvatskome saboru ispod svih razina kulture ponašanja. Posao s avionima je propao jer izraelska država nije uskladila svoje odnose sa SAD-om i zašto onda onakva provokacija? I to od čovjeka od kojeg ne očekuješ, koji ti je bio suborac. To još više boli – kazao je uz ostalo brigadir Ivica Matešić Jeremija.      

 

Poslušajte tonske zapise.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.