Hrvatski radio

Radio Zadar

Napali mlade Britance, jedan završio u zadarskoj bolnici

04.07.2022.

10:05

Autor: Radio Zadar

Opća bolnica Zadar, Ilustracija

Opća bolnica Zadar, Ilustracija

Foto: Dino STanin / Pixsell

Noćas, 04. srpnja oko 03.30 sati u Zadru na Obali kneza Branimira dvije nepoznate muške osobe su prišle trojici državljanina Velike Britanije u dobi od 20 godina te ih tražile novac, a kad su im odbili dati jedan od muškaraca je fizički nasrnuo na 20-godišnjaka te ga pri tom ozlijedio.

Liječnička pomoć pružena mu je u Općoj bolnici Zadar, te je u tijeku kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve relevantne činjenice, kao i okolnosti koje su dovele do ovog događaja - izvijestili su iz policije. 


POLICIJA BILJEŽI I BROJNE KRAĐE : 

U petak, 01. srpnja, u Ninu, nepoznati počinitelj je na plaži otuđio dvije torbe u vlasništvu 35-godišnjakinje.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U subotu, 02.srpnja u Zadru, na Narodnom trgu, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik 61-godišnjoj vlasnici.

Materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Jučer je u Zadru, nepoznati počinitelj u ulici Mihe Klaića otuđio novčanik 44-godišnje vlasnice.

Materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U subotu, 02. srpnja, u Turnju, nepoznati počinitelj je sa plaže otuđio pedalinu u vlasništvu 43-godišnjakinje.

Materijalna šteta iznosi oko deset tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.