Hrvatski radio

Radio Zadar

Nasilnici koji su pretukli dječaka su maloljetni. Dječak se oporavlja

23.04.2021.

12:05

Autor: B. Kolega/V. Šetka

Mjesto napada na dječaka (Marko Dimić/Pixsell)

Mjesto napada na dječaka (Marko Dimić/Pixsell)

Foto: - / -

Dječak (14) kojega su jučer u Zadru brutalno pretukla četvorica maloljetnih huligana stabilno je i zadržan je na promatranju na Odjelu kirurgije zadarske Opće bolnice. Nakon pregleda utvrđene su mu teške tjelesne ozljede.

Ako stanje ostane stabilno dječak će za dan-dva biti otpušten iz bolnice. Četvorica napadača još su na ispitivanju u zadarskoj policiji, a povod napadu još nije poznat. Policija zasada ne zna ni je li u napadu korišten bokser.

Ja sam sada s njime pričao. Djeluje dobro, smirio se, malo ima glavobolje, a njegovo je stanje za sada dobro, izjavio je zamjenik ravnatelja zadarske Opće bolnice Edi Karuc. 

Više pojedinosti, dok traje kriminalističko istraživanje nije mogao reći ni načelnik Prve policijske postaje u Zadru Elvis Perinčić. Iskoristio bih ovu priliku i zahvalio građanima koji su reagirali i spriječili nastajanje težih posljedica samoga događaja te izvijestili policiju. Kriminalističko istraživanje je u tijeku. Svi su maloljetnici, a za sada ne znamo je li ili nije u uporabi bio i bokser, rekao je Perinčić.

U međuvremenu društvenim mrežama kruži nekoliko video-zapisa, u kojima se zlostavljači iživljavaju navodno nad istim mladićem kojega su sinoć pretukli na vrlo prometnoj ulici pokraj dječjega vrtića. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.