Hrvatski radio

Radio Zadar

Nastavljaju se sukobi u županijskom SDP-u?!

14.10.2013.

09:28

Autor:

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Prema neslužbenim rezultatima izborne komisije, Renata Sabljar - Dračevac ponovno je izabrana za predsjednicu Županijske organizacije SDP-a. Protukandidata Jadrana Perinića je pobijedila sa stotinjak glasova razlike.

Njihove prve izjave potvrđuje kako će se razmirice u Županijskom SDP-u i dalje nastaviti.

Jako sam zadovoljna rezultatima i zahvaljujem svim članovima koji su izašli na izbore i podržali mene i kolegu jer bi oba izbra bila jednako dobra, rekla je nakon izbora nova stara predsjednica Renata Sabljar Dračevac.

Njezin protukandidat Jadran Perinić razmišlja sasvim suprotno.

Mislim da smo zapravo poslali jednu lošu poruku. Na žalost nisam optimističan što se tiče daljnjeg razvoja situacije, jer će se dubioze nastale u prethodnom periodu nastaviti i dalje. Naprosto moramo u interesu SDP-a izboriti za jednu bolju poziciju, jer ovo što je do sada bilo nije prihvatljivo – rekao je Perinić.

Na pitanje da prokomentira ovu izjavu svoga protukandidata Perinića Sabljar Dračevac je rekla da je ta izjava dana "na friško", te da bi nakon prospavane noći ta izjava drugačije zvučala.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.