Hrvatski radio

Radio Zadar

15:05 / 18.02.2020.

Autor:

Nastavljeno suđenje ocu (55) koji je na Pagu bacio djecu s balkona

Dino Stanin/PIXSELL

Dino Stanin/PIXSELL

Foto: - / -

Nastavak suđenja muškarcu (55) koji je prije godinu dana s balkona kuće bacio svojih četvero djece danas je potrajalo kratko. U nastavku rasprave optuženom za četiri pokušaja teškog ubojstva, pročitana je dopuna kombiniranog psihološko-psihijatrijskog vještačenja.

Naime, kako vještaci koji su provodili psihijatrijsko vještačenje nisu raspolagali kompletnom medicinskom dokumentacijom koja se odnosi na zdravstveno stanje optuženika prije vremena inkriminacije, dokumentacija im je dostavljena na uvid kako bi sačinili dopunu ranije provedenog vještačenja. Dopuna nalaza je danas i pročitana tijekom dokaznog postupka. S obzirom da su optužba, obrana te punomoćnik oštećenika imali primjedbe na navedenu dopunu, iste primjedbe, rekla nam je sutkinja Grancarić. 

Dodala je da su optužba, obrana te punomoćnik oštećenika imali primjedbe na dopunu vještačenja, koje će biti dostavljene vještacima u Klinici za psihijatriju Vrapče kako bi se o njima očitovali. Kako je suđenje zatvoreno za javnost više pojedinosti glasnogovornica Županijskoga suda u Zadru nije mogla reći. 

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.