Hrvatski radio

Radio Zadar

Naučite kako pravilno posložiti i upotrijebiti elemente za mobilne platforme (Android, iOS) i Web.

22.03.2023.

09:17

Autor: Radio Zadar

Radionica će se održati u četvrtak, 23.ožujka

Radionica će se održati u četvrtak, 23.ožujka

Foto: Radio Zadar / Radio Zadar

Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVACIJA u sklopu projekta BOND2 čiji je nositelj Hrvatska agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) organizira četvrtu po redu besplatnu edukativnu radionicu na temu Osnove Design Systema i izrada cross-platform korisničkog sučelja (UI) u Figmi koju vodi product designer Mateo Bukva.

 Naučite kako napraviti i služiti se design systemom te uštedite vrijeme vašim timovima. Fokus radionice je na procesima kako pravilno posložiti i upotrijebiti elemente za mobilne platforme (Android, iOS) i Web.

Radionica će se održati u četvrtak, 23.ožujka s početkom u 10 sati u Centru za kreativne industrije, Put Murvice 3A (prizemlje).

Obzirom da je broj ograničen, molimo Vas da svoju prijavu pošaljete najkasnije do 22 .ožujka (do 12 sati) na adresu: info@inovacija-zadar.hr . Polaznike radionice molimo da ponesu prijenosno računalo.

Program radionice:

09:45 - 10:00 Registracija sudionika

10:00 – 11:30 Osnovne design systema

                          Uvod u Figmu

12:30 – 13:15 Pauza (osigurana kava i zalogajčić)

13:15 - 14:45 Izrada design systema

                          Izrada cross-platform korisičkog sučelja (UI)

14:45 - 15:30 Praktični zadatak

15:30 - 16:00 Pitanja i odgovori

Cilj projekta BOND 2 je doprinijeti povećanju razine poduzetničkih aktivnosti stvaranjem povoljnijeg poduzetničkog okruženja u svim regijama Republike Hrvatske te na taj način osigurati stabilan rast i razvoj cjelokupnog gospodarstva.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.